Monday, 11 June 2012

FAQ's FZ's Cosmetic

FAQs

1)Adakah produk ini sesuai diambil oleh semua peringkat umur?

Sudah tentu produk ini tidak sesuai untuk kanak-kanak. Namun, produk ini sesuai diamalkan untuk pengguna berumur 15 tahun dan ke atas.


2)Bolehkah pengguna wanita mengambil produk ini ketika datang bulan atau haid?

Sudah tentu boleh. Produk ini tidak akan memberikan sebarang kesan sampingan kepada wanita yang datang bulan atau haid. Maka, mereka boleh mengambil produk ini pada bila-bila masa sahaja. Ini adalah kerana ramuan yang digunakan dalam produk ini adalah herba-herba yang semulajadi sahaja tanpa sebarang bahan kimia atau sintetik.


3)Berapakah botol produk ini yang harus diamalkan untuk mendapat kesannya?

Tidak menentu. Biasanya, pengguna kita akan dapat kesannya dalam masa seminggu, namun ia bergantung pada setiap individu yang mengamalkannya kerana setiap individu mempunyai tahap kesihatan dan kadar metabolisme badan yang berbeza-beza. Ia juga bergantung pada berapa banyak air masak yang diambil setiap hari. Di sini, kami mewajibkan pengguna untuk mengambil air masak sekurang-kurangnya 3000ml. Namun, pengamalan yang berterusan adalah digalakkan bagi mengekalkan bentuk badan yang ideal.


4)Apakah kesan selepas pengambilan produk ini?

Kesan-kesannya berlainan mengikut taraf sistem individu. Kebanyakkan pengguna akan mengalami perpeluhan dan juga pembuangan air kecil yang kerap. Ini adalah kesan daripada mengambil pil-pil D’sylim yang membantu melancarkan pembuangan toksin dan lemak yang berlebihan dari badan. Namun, pengguna seharusnya meminum air masak sekurang-kurangnya 3 liter untuk memastikan produk ini berkesan dalam badan.


5)Adakah produk ini selamat di ambil untuk pengguna yang mengalami sebarang penyakit yang serius atau tidak serius?

Ya. Ia adalah selamat untuk semua pengguna. Namun, jika pengguna menghidapi penyakit darah tinggi atau ibu menyusukan anak, pengguna boleh mengambil jamu ini dengan mengambil 3 kapsul sahaja. Jika pengguna mengalami situasi selain dari yang dinyatakan, mereka boleh mengambil 6 biji kapsul seperti biasa.


6)Adakah produk ini mempunyai kesan sampingan?

Tidak. Produk ini tidak mempunyai sebarang kesan sampingan jika diambil. Ia amat selamat untuk dimakan kerana kandungannya yang terdiri dari herba-herba dan bahan-bahan semulajadi yang tidak akan mendatangkan kemudaratan pada masa-masa akan datang.


7)Apakah ramuan utama D’sylim?

Setiap 400g kapsul D’sylim mengandungi Zinggiber Officanale, Fructus Tamarindi Pulpa, Folium Cassia Augustifolia, Folium Cassia Alata, dan Semen Nigella Sativa.


8)Adakah produk ini selamat untuk diambil oleh wanita mengandung?

Produk ini adalah dilarang untuk diambil oleh wanita mengandung. Ini adalah kerana wanita mengandung memerlukan zat dan protein yang secukupnya. Walaupun produk ini mengandungi herba-herba semulajadi, namun produk ini adalah bertujuan untuk menurunkan berat badan pengguna dan amatlah tidak sesuai untuk wanita mengandung. Namun, pengguna boleh mengambil produk ini setelah bersalin nanti untuk mendapatkan berat badan yang ideal kembali.


9)Adakah pengguna perlu berlapar atau berpantang makan jika mengamalkan produk ini?

Tidak. Pengguna tidak perlu berlapar atau berpantang makan jika pengguna mengamalkan produk ini. Namun, harus ditekankan bahawa pengguna diwajibkan untuk meminum air masak sekurang-kurangnya 3 liter setiap hari. Ini adalah untuk memastikan proses pembuangan toksik dan lemak dalam badan berjalan lancar dan berkesan.Untuk tempahan atau pertanyaan:
*email ke fzcosmeticon9@gmail.com
*comment kt page ni
*pergi ke page FB Pengedar FZ's Cosmetic n hantar private message

If u got time, feel free to view this page
Faqs FZ's Cosmetic
Testimoni Pengguna FZ's Cosmetic
FZ's Cosmetic ProductsFind us on Facebook


Like us

No comments:

Post a Comment